Jump to content
aban

[SHR] Improved Vehicle Feature [ImVehFt + ELM]

Recommended Posts

 

 

 

1. ImVehFt brings new features for vehicles in San Andreas:

  • reversinglights, foglights, turnlights, breaklights;
  • breakpads;
  • animated spoilers;
  • steering;
  • added taillight shadow;
  • possibility to use an unique texture for vehicle lights;
  • fixed lights darkening after switching;
  • fixed vehicle dirt feature;
  • and more...

Notice these features (expect vehicle dirt, taillight shadow) could work only with adapted vehicles.

 

2. Required: 

  • ASI Loader
  • (optional) ModLoader to install car mods.

3. Screens:

Spoiler

345c37d.jpg

 

2k2fsp.jpg

 

fuuhzl.jpg

 

2qui6ur.jpg

 

3005wer.jpg

 

6rr8th.jpg

 

11lis5x.jpg

 

1zmjnr8.jpg

 

1sk0m8.jpg

 

1zr2dr5.jpg

 

2dsk8av.jpg

 

 

4. Download links:

How to install:

  • Download all files from point 2 and 4:
    • Asi Loader
    • ImVehFt
    • ImVehFt cars
  • Open Asi Loader (silents_asi_loader_13.rar with WinRar or 7zip) and paste two files vorbisHooked.dll and vorbisFile.dll into GTA:SA root directory.
  • Open ImVehFt (ImVehFt_Upd_t21052014.rar with WinRar or 7zip) and paste folder ImVehFt and file ImVehFt.asi into GTA:SA directory.
  • Now install ImVehFt cars, they are in a file beta14.rar (use WinRar or 7zip)
    • Open beta14.rar and drop folder "Original 
Spoiler

reou0VO.png

 

  • If you want Emergency Light Mod on emergency vehicles (area flash on lightbar etc.) open beta14.rar, then go to Original Cars -> ImVehFt -> eml and copy all .eml files to GTA:SA folder -> ImVehFt -> eml
    • Remember, if you install other emergency car mods (police, fire etc.) GTA:SA will crash, because its working only with ImVehFt cars.
    • To fix that, delete .eml files from GTA:SA folder -> ImVehFt -> eml folder.
  • Important! If you want to use this mod on SAMP, you need to change ImVehFt.ini which is at GTA San Andreas\ImVehFt location.
    • Change SAMP_fix=0 to SAMP_fix=1.

And DONE, you can test it.

Use keys: Z (left); X (left&right); C (right); Shift (reset indicators), to enable ELM effect turn on siren (2xH).

 

Credits : CaspeRxStudio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaya pernah liat di old thread nih ;)                              ^

Sama gak kaya thread ini ? ada tambahan nya yang ini ^

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Danaa said:

Kaya pernah liat di old thread nih ;)                              ^

Sama gak kaya thread ini ? ada tambahan nya yang ini ^

 

Itu udah mati linknya, ini yang versi baru lagi keanya.

 

Btw keren ban modnya wkwk, sadis juga la ini +1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Danaa said:

Kaya pernah liat di old thread nih ;)                              ^

Sama gak kaya thread ini ? ada tambahan nya yang ini ^

 

Emang sama tapi linknya udah mati, ini versi terbarunya dan ditambah dengan fitur emergency light modnya di bagian depan cruiser.

14 hours ago, Killers said:

Itu udah mati linknya, ini yang versi baru lagi keanya.

 

Btw keren ban modnya wkwk, sadis juga la ini +1

yoi, ayok samaan sama aku wkwk:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sapa aja yang udah make mod ini?

Beberapa waktu lalu aku make mod ini agak bug. Waktu ganti warna kendaraan di MC malah jadi item dan baru ganti warna kalo mod-nya dilepas.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, OsaDamha said:

Sapa aja yang udah make mod ini?

Beberapa waktu lalu aku make mod ini agak bug. Waktu ganti warna kendaraan di MC malah jadi item dan baru ganti warna kalo mod-nya dilepas.

Ga bug kok gan, sudah gue coba.

Spoiler

qUrCseI.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/27/2016 at 7:49 AM, OsaDamha said:

Sapa aja yang udah make mod ini?

Beberapa waktu lalu aku make mod ini agak bug. Waktu ganti warna kendaraan di MC malah jadi item dan baru ganti warna kalo mod-nya dilepas.

yang ini sudah tidak bug kok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masih bug kok, BF-400 ane jadi item kalo pakai mod.

Kalo dilepas baru balik warnanya.

 

Dengan MOD

Spoiler

Ao0mSlD.png

 

Tanpa MOD

Spoiler

CrIInSn.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Kagawa said:

ban yang maksudnya elm itu gmn ? kasih SSnya dong biar gua ngerti wkwkwk

ada lampu tambahan di depannya 

On 5/3/2016 at 10:40 PM, OsaDamha said:

Masih bug kok, BF-400 ane jadi item kalo pakai mod.

Kalo dilepas baru balik warnanya.

 

Dengan MOD

  Reveal hidden contents

Ao0mSlD.png

 

Tanpa MOD

  Reveal hidden contents

CrIInSn.png

 

Ya sebagian memang masih ada yang bug dan sebagain lagi sudah di fix, next update akan di fix semua bugnya.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...