Jump to content

ivannandisatrio

Verified Member
  • Content count

    486
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

49 I'm more famous than your mouth!

About ivannandisatrio

  • Rank
    Retired JG:RP Staff

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Primary Game
    None

Recent Profile Visitors

1,946 profile views
  1. Cortez Drugs Ring

  2. Cortez Drugs Ring

  3. Cortez Drugs Ring

  4. Cortez Drugs Ring

    Kick-up plan
  5. Cortez Drugs Ring

    Shipment
  6. Cortez Drugs Ring

    According to the news https://www.migrationpolicy.org/article/mexican-immigrants-united-states After four decades of rapid growth, the size of the Mexican immigrant population in the United States has remained stable in recent years. In 2014, more than 11.7 million Mexican immigrants resided in the United States, accounting for 28 percent of the 42.4 million foreign-born population—by far the largest immigrant origin group in the country. Between 2006 and 2010, the number of Mexican immigrants increased by 200,000 compared to the more than 2 million who arrived in the five years prior (see Figure 1). Following this trend, in the last decade and a half, the Mexican share among all immigrants dropped from 29.5 percent in 2000 to 27.6 percent in 2014. Mexico is also no longer the top origin country among the most recent immigrants to the United States. In 2013, China and India overtook Mexico as the most common countries of origin of immigrants who have resided in the United States for one year or less. Furthermore, more Mexican immigrants have returned to Mexico than have migrated to the United States since the end of the 2007-2009 Great Recession, according to a recent report from Pew Research Center. The decline in Mexican inflows results from a mix of factors including weakened job opportunities in the United States, tougher border enforcement, the long-term decline in Mexico’s birth rates, and the improving Mexican economy. According to the news http://www.pewhispanic.org/2016/09/20/overall-number-of-u-s-unauthorized-immigrants-holds-steady-since-2009/ The U.S. unauthorized immigrant population – 11.1 million in 2014 – has stabilized since the end of the Great Recession, as the number from Mexico declined but the total from other regions of the world increased, according to new Pew Research Center estimates based on government data. Among world regions, the number of unauthorized immigrants from Asia, Central America and sub-Saharan Africa rose between 2009 and 2014. The number from Mexico has steadily declined since 2007, the first year of the Great Recession, but Mexicans remain more than half (52%) of U.S. unauthorized immigrants. Inti: Mexican Immigrants memang sudah banyak di USA dari era 80an. Disana mereka berusaha untuk mencari kerja dan memperbaiki hidupnya, tetapi karena permintaan pekerjaan tidak memenuhi ekspektasi, maka mereka memilih untuk melewati 'jalan pintas' dengan cara mencari hal-hal yang menyimpang, tetapi menghasilkan duit.
  7. Cortez Drugs Ring

    -
  8. Cortez Drugs Ring

  9. Cortez Drugs Ring

    jili ebad, bikin kartel garem
  10. [GUIDE] How to roleplay as Illegal Immigrant

    Gini, kalau untuk illegal immigrant. Mereka biasanya memiliki orang dalem yang bisa menuntun mereka di negara itu. Seperti kita ambil contoh dalam Cartel, mereka (illegal immigrant) memiliki orang di US yang bisa menuntun mereka untuk mendapat ID card, pekerjaan, dll. Jadi, selain lu jadi imigran illegal dan enak tinggal di US, pastiin lu ada yang jaga lu karena siap-siap aja kena hukuman kalau ketauan.
  11. [REQ] James_Gardner - Court System

    Setau gw di server ini OOC lie adalah sesuatu yang 'berat', kalau ada OOC lie sedikit di server ini mungkin satu server bakal koar, bahkan OOC lie langsung report forum. Nah makanya OOC lie disini juga kagak terlalu bakal jadi masalah sih setau gw, admin mungkin juga berperan karena gw liat banyak admin yang RPnya di PD, FD, dll. Jadi mungkin admin memang bakal banyak bantu disini.
  12. [REQ] James_Gardner - Court System

    Nah yang gw bold itu yang menurut gw salah. Kenapa? Karena saksi mata ya mesti saksi mata asli, jangan pake /do. Dan juga yang dimaksud dari Court System diatas adalah kalau seseorang merasa tidak bersalah pada kesalahan yang dimaksud PD, contoh salah tangkap.
  13. [REQ] James_Gardner - Court System

    Kalau ini, memang penal code belum jelas penjabaranya, hanya menjabarkan fine & jail time. Tetapi yang bikin permasalahan ini berlanjut adalah mereka mengadakan 'Miranda Rights', ini berarti bahwa tersangka yang belum tentu bersalah diberikan hak untuk menuntut balik untuk apa yang tidak dilakukanya, tetapi di server ini hanya untuk dibaca dan di R&U. Ini yang dibilang hanya RP buat keren-kerenan, bukan untuk menjadi realistic. Kalau masalah hakim tidak online, setidaknya server memberikan open recruitment untuk Attorney (yakali Attorney cuman satu). Masalah main memihak, ini bukan masalah di server ini, karena juga PD di peraturan OOC tidak boleh melakukan RP bad cops, atau corrupt. Kalaupun PD main pihak-pihakan, ini bisa jadi masalah OOC untuk server ini.
×