Jump to content

jaeyrodriguezt

$JG Donater$
  • Content count

    813
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

jaeyrodriguezt last won the day on July 5

jaeyrodriguezt had the most liked content!

Community Reputation

102 Respected member, be careful!

About jaeyrodriguezt

  • Rank
    Sr. Forumer
  • Birthday 10/09/1999

Profile Information

Contact Methods

  • Yahoo
    raphael_jeje@yahoo.com

Recent Profile Visitors

2,508 profile views
  1. Kid from VBZ' - Thomas "Nomesh" Minh

    unch wow goodluck.
  2. Kid from VBZ' - Thomas "Nomesh" Minh

    Unch atut.
  3. Hellbourne Motorcycle Club

    I'm in and lemme be your highness, you can thank me later
  4. [Discussion] Mempertimbangkan masalah server JGRP soal Robbery.

    You lose, kid. You're being too honest about what you really think, about the purpose of your roleplay itself. That doesn't even make any sense, and I'm gonna laugh right now, gudnite.
  5. [Guide] Bergabung Dengan Gangster

    Kayaknya masih beberapa point yang kurang untuk bisa masuk ke dalam ruang lingkup gangster di JGRP. Salah satunya, jago DM sama jago bikin SS nyimeng ganja
  6. [UNBAN][Vzisningelek] Donnie Chan [Aritonang19]

    Now you concede.
  7. [STORY] Nico 'Nicky' Bellini

    Appreciate it.
  8. [STORY] Nico 'Nicky' Bellini

  9. [GUIDE]Prison Roleplay [A-Z]

    Prison Roleplay yg lu jelasin diatas itu cuman bakal merujuk dan berlaku untuk PRISON-GANG roleplay,bukan PRISONER roleplay in common. Dan hanya bisa dipraktekan oleh player yang emang punya basic roleplay beroperasi didalam SISTEM PENJARA (ex: Roleplay as EME, Guerilla, Aryan, dll )
  10. Felton Co. (Chapter 3: O.G George's appears)

    u guys nailed it.
  11. [STORY] Nico 'Nicky' Bellini

  12. General Talk #6

    Oh gitu, baru tau.
  13. General Talk #6

    COMMUNITY REPUTATION:100 Respected member, be careful! Ada yang tau ini maksudnya apa?
  14. [GUIDE] Deathmatch(ing) - The Correct Definition

    Coba kalo dipikir pake logika, mungkin ngga sih elu nonjok orang di irl gasengaja?
  15. [STORY] Nico 'Nicky' Bellini

×