Jump to content
bingbong

[SHR] Blueberry Town Environment Mod.

Recommended Posts

The pictures do not show everything and there will be other hidden details to find in the modpack.

 

Download.

 

Image

 

sedikit preview dari saya, file nya masukin ke Modloader aja gan.

HAPPY MODDING!

 

Mzab6S5.png

9cgMZHs.png

dnlnTgc.png

EL3fVYO.png

 

credits going to:

drumj l*rp as creator.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ᴅᴇяscн said:

Udah make ini sih, copyright gak?

actually nope.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Gulag said:

ude gue masukin ke modpack BFMC sih

gada salahnya REP kan bangsat?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, ✯✯✯✯ said:

cocok nih buat lu @Gulag

Gak cocok lah, ada white knight logo, kalo ada yg bisa buat environment mau deh, gue bayar kwkwkw.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, khazet146 said:

Gak cocok lah, ada white knight logo, kalo ada yg bisa buat environment mau deh, gue bayar kwkwkw.

kenapa ga lo RPin aja kalo lo udah nguasain sepenuhnya Blueberry dari anak motor White Knight? lumayan kan masuk story fam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, eaZYT said:

kenapa ga lo RPin aja kalo lo udah nguasain sepenuhnya Blueberry dari anak motor White Knight? lumayan kan masuk story fam.

Beda goblo*, itu faction luar, nyambung darimana, son.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, khazet146 said:

Beda goblo*, itu faction luar, nyambung darimana, son.

 

nikmatin aja, lo juga rpnya di Liquornya, daddy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...