Jump to content

Rishad_McCortez

JG:Roleplay Moderator
  • Content Count

    4,603
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

77 Much more respect!

About Rishad_McCortez

  • Rank
    The Greatest S.M. (ISO)
  • Birthday 06/18/2001

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Primary Game
    JG:RP
  • Location
    Tangerang
  • Interests
    Aesthetic

Contact Methods

  • Line
    ayy lmao
  1. Command ini nyambung dengan apa yang SAFD kerjakan belakangan ini yaitu tentang asuransi kesehatan dan saya rasa memang harusnya dibekali dengan cmd yang akan membantu berjalannya sistem ini, jadi.. /supported
  2. To @FarhanSDQI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,Rishad_McCortez,JG:RP Staff Team.
  3. Maaf atas keterlambatannya, saya mengkonfirmasikan bahwa memang betul bahwa mobilnya diceburkan oleh troller dan sekarang troller tersebut sudah dibanned.
  4. To @Autorun_exeI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,Rishad_McCortez,JG:RP Staff Team.
  5. Ini origin Jepang tapi kok foto dari karakter orang Eropa/Amerika, ganti.
  6. Gak juga sih, tapi tergantung orangnya lebih ke ikutin cerita atau cuman nonton doang. Karena beda rasanya kalau ngikutin cerita dari awal, tapi cerita OP awal" seru kok dan malah lucu, beda kalau sekarang di New World yg diibaratkan lebih "serius".,
  7. udah mulai berkumpul lagi yak, sekarang luffy jadi ada jubahnya, mantep.
  8. To @RizalFI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,Rishad_McCortez,JG:RP Staff Team.
  9. Ini dia pengen buka klinik sendiri namanya klinik Fang Tong, biar warga LS berobat ke dia wkwkkwwowkwow
×
×
  • Create New...