Jump to content

Bryan_Suntoso

JG:Roleplay Moderator
  • Content Count

    3,375
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Bryan_Suntoso last won the day on July 31

Bryan_Suntoso had the most liked content!

Community Reputation

228 O.G

About Bryan_Suntoso

  • Rank
    The Greatest S.M. (ISO)
  • Birthday 04/25/2001

Profile Information

Contact Methods

  • No. HP
    -
  • Pin BB
    -
  1. Character Story itu tidak di wajibkan di server ini, namun CS itu di anjurkan untuk membuat dan untuk perihal Changename, tidak ada hubungan nya sama sekali dengan CS. Asalkan kamu mengikuti ketentuan dan prosedur CN, kamu bisa CN kok.
  2. Sibuk kuliah, entar kalo ada waktu dilanjutin, Locked.
  3. Tentu boleh, kan WA juga toh ada di real life, asal rp nya jelas aja biar lawan RP kamu tau kalo kamu tuh nge RP lagi Whatsapp gitulo..
  4. Coba lampirkan SS an folder Gta kamu sekarang yah
  5. Terjawab, terimakasih atas bantuan anda, Locked.
  6. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
×
×
  • Create New...