Jump to content
LAMBS

[SHR] Fixed Bandana

Recommended Posts

Yow, Kali ini gue mau share file fix bandana yang biasanya ganggu nonjol dimuka tuh.

5800bad4102f5c79bbd4973f659ab63e.png

HOPE YOU LIKE IT :D 

LINK: HIT ME UP!!

Credits: XANARCHY (Doughalien), R*

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ini di taro mananya ? moadloader kan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, IvanNjay said:

Ini di taro mananya ? moadloader kan.

Iya gan, taruh dimodloader aja

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Deezy5 said:

Iya gan, taruh dimodloader aja

misalnya di kita gak bug, kalo di liat orang lain masih bug gak ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, IvanNjay said:

misalnya di kita gak bug, kalo di liat orang lain masih bug gak ?

Masih, terkecuali orang itunya masang modnya jg gan

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/23/2018 at 2:29 PM, Deezy5 said:

Yow, Kali ini gue mau share file fix bandana yang biasanya ganggu nonjol dimuka tuh.

5800bad4102f5c79bbd4973f659ab63e.png

HOPE YOU LIKE IT :D 

LINK: HIT ME UP!!

Credits: XANARCHY (Doughalien), R*

Untuk jenis ini sajakah? kan di binco ada 3 tuh kayaknya apakah ke-3nya akan kayak gini?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, denrio 157 said:

Untuk jenis ini sajakah? kan di binco ada 3 tuh kayaknya apakah ke-3nya akan kayak gini?

Iya gan smua bandana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wah dari dulu emang dyoc ini ganggu banget, tapi baru tau ada mod yg kek gini wkawkwkaw

 

Mantul dah.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/25/2018 at 5:59 PM, ArteezyN71 said:

makasih buat modnya

 

On 12/26/2018 at 6:56 AM, AdlerDewa said:

+1 mantap lah, gua gak perlu ngecilin bandana biar tonjolannya itu gak keliatan

 

On 12/26/2018 at 4:05 PM, Manurung1 said:

Waw, what a nice mod here!, sedot lah h3h3.

 

 

On 12/27/2018 at 11:20 AM, ✯✯✯✯ said:

Mantap.

 

On 12/27/2018 at 11:23 AM, NinGeDama said:

Kapan kapan coba dah, thanks

 

17 hours ago, rishad_mccortezz said:

Wah dari dulu emang dyoc ini ganggu banget, tapi baru tau ada mod yg kek gini wkawkwkaw

 

Mantul dah.

Thanks yall ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...