Jump to content
bisameraimimpi123

[SHARE] Modpack

Recommended Posts

Sedikit share nih ya gan, Modpack yang gw pake. 

 

1. Mod ped move

2. Colormod

3. Timecyc

4. Hud

 

Download: https://mega.nz/#!thhj3TzR!alXPQpNlvdBOVDgwXSpeYI9OF5uBgHqVR-ZdIi5Nrc0

 

Preview dan cara pasangnya:

 

 

Dan ini preview dari gw work kok:

mRbRoZH.jpg6IAZwzm.jpg

kP1i1BJ.jpgcTu5CJq.jpgCredit by: Tyzon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ada yang tau gak nama file untuk nosnya? Gua mau ambil sample nosnya aje..

Share this post


Link to post
Share on other sites
51 minutes ago, bisameraimimpi123 said:

Ada namanya Efectos Tyzon kalo gk salah Effectnya itu

Oke bro, terima kasih.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, kiee45 said:

Gan, gue saranin langsung download dari Media Fire nya aja soalnya kalau ada Mega harus di-download sofware terlebih dahulu.. jadi orang kalau pengen download jadi bisa di-permudah terimakasih.

Iya sih, tapi emang dari sananya harus mega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...