Jump to content
Sign in to follow this  
richkravhenkoz

[SHR] [BETA] : GTA-SA Downloader [JG Source]

Recommended Posts

Langsung aja di download, free virus, still beta nanti saya kerjakan lagi.

JG Downloader BETA - 0.0.3

 

Cara Penggunaan Program

1. Jalankan program jgdn.exe

2. Baca aja, ikutin guidenya, enjoy downloading without surfing :D

 

-=-

 

Changelog -

 

 


Version 0.0.3

Date Launched 27/09/2019


(Effectivity)
 

 

 

Note for WINDOWS 10 users

1. Jika ada tulisan warning setelah launch karena Unknown Publisher, klik More info lalu Run Anyway.

 

Credit(s)

1. Tianmetal - Providing the link source of Downloader.

2. Jogjagamers.org - Sharing media.

  • Top 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, tianmetal said:

gua gak ngerti kenapa harus ada downloader, apa susahnya sih tinggal download langsung dari link-link yg gua kasih

Iseng wkwkwkwk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm.. Lumayan bagus sih, tapi tetap saja lebih gampang klik download dengan link daripada download menggunakan aplikasi.

Anyway, ini bagus, semoga ada yang suka dengan cara aplikasi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Xdannz said:

Hmm.. Lumayan bagus sih, tapi tetap saja lebih gampang klik download dengan link daripada download menggunakan aplikasi.

Anyway, ini bagus, semoga ada yang suka dengan cara aplikasi.

Caught some ideas from your feedback!
For future updates, the downloader will provide more than just a Grand Theft Auto: San Andreas.

Thanks for your feedback :D

  • Top 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, richkravhenkoz said:

Caught some ideas from your feedback!
For future updates, the downloader will provide more than just a Grand Theft Auto: San Andreas.

Thanks for your feedback :D

server kapan bisa up lagi?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, richkravhenkoz said:

Ditunggu aja mas :) mungkin sedang dalam perbaikan…

ashiyap, kasih aku like dong masse wk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sudah saya pencet linknya, tetapi kenapa tidak ada notif apapun?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Asshelole said:

Sudah saya pencet linknya, tetapi kenapa tidak ada notif apapun?

Bisa di infokan dengan menyertakan screenshot? atau bisa dijelaskan secara rinci aja gan disini :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, MWahyuDinarta said:

Bang inu maksud nua aplikasi downloaded?  Agar semua file cache jgrp lebih mudah di download apa bagaimana? 

Yaps 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...