Jump to content

MWahyuDinarta

Verified Member
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Normal JG member!

1 Follower

About MWahyuDinarta

  • Rank
    Starter
  • Birthday 07/01/2001

Profile Information

Contact Methods

  • No. HP
    -
  • Line
    -
  • Pin BB
    -
  • Yahoo
    -
  • Skype
    -

Recent Profile Visitors

371 profile views
  1. Halo mas rafi? Saya sudah melampirkan SS nya di atas. Anda meminta SS apa lagi? BUKTI REPORT FORUM SAYA
  2. Character: Slavianka_Katyusha Waktu & Tanggal: 12/08/2019 Barang yang dibutuhkan: 1 Unit Sentinel saya yang berisi 5280 Materials dan 1 Unit Shotgun di dalam trunk nya. Saya membutuhkan refund karena: Gua sama sekali ga ngerti motifnya apa dan kenapa. Yang jelas gua baru login beberapa saat untuk melanjutkan IC jail gua di SACF. beberapa menit gua RP di SACF gua tiba tiba dapat notif bahwa sentinel gua destroyed oleh seseorang tanpa alasan RP apapun. Gua PM dia in game maksud lu apaan ngancurin kendaraan gua? Dia langsung cabut dan pergi /q saat gua mau cek /id lagi buat gua report in game. Gua sertakan lampiran bukti konkret ke forum JGRP admin telah memvalidasi dan mengarahkan saya untuk membuat refund request ini. Bukti thread laporan beserta penjelasan dan bukti SS serta bukti chatlog: https://jogjagamers.org/topic/103648-report-trever_rhodes-menghancurkan-kendaraan-orang-lain-tanpa-alasan-yang-jelas/?tab=comments#comment-959425 Berikut adalah bukti yang berupa screenshot / video: Berikut adalah bukti chatlog:
  3. Thank you for your time we will hit the game with our new roleplay
  4. Company Profile San Andreas Steel & Construction Industry Co. Is an Industrial Construction Corporation that performing our job to build, maintenance and design for infrastructure seems like buildings, bridges, airports, railways, docks, and the toll roads. Since established in 1993. San Andreas Steel & Construction Industry Co. That located in the city of Los Santos, California, has developed by Slavianka Katyusha M.Eng. Sc. into a well known leading company in steel production also we built many infrastructure since our company exists in this city. Over the years, San Andreas Steel & Construction Industry Co. has been producing reputable quality steel used on major private and government construction projects, such as highway, bridge, harbour, airport, power station, transmission tower, high rise building, etc. Facing the high growth rate of demand for steels products, San Andreas Steel & Construction Industry Co. is expanding with the implementation of continuous renewal program. New technology has been applied to produce the best quality products with competitive price, and consistent quality inspection improvement at every stage of production process, to ensure the quality of the products delivered to customers has achieved the Certificate Quality Specifications. As steel producer and supplier with good recognition and reputation, San Andreas Steel & Construction Industry Co. has been awarded with the ANSI certificate of deformed bars, equal angle bars and wire mesh products. Quality Management System ISO 9001 : 2008 certificate in 2010, and Quality Management System ISO 9001 : 2016 in 2018. Profil Perusahaan San Andreas Steel & Construction Industry Co. berdiri sejak 1993, berlokasi di Kota Los Santos, California, telah berkembang menjadi sebuah perusahaan terkemuka dan berpengalaman di bidang konstruksi serta produksi besi baja dengan kualitas yang sudah teruji pada penbangunan proyek-proyek besar, seperti jalan tol, jembatan, bandar udara, pelabuhan, pembangkit listrik, tower transmisi, gedung tinggi, dan lain-lain baik itu proyek negara maupun proyek swasta. Menghadapi tingginya tingkat pertumbuhan permintaan akan produk baja, San Andreas Steel & Construction Industry Co. melakukan ekspansi dengan penerapan pelaksanaan program pembaharuan secara berkesinambungan. Pemakaian teknologi baru telah diaplikasikan untuk menghasilkan kualitas produk terbaik dan harga yang kompetitif, begitu juga dengan peningkatan kemampuan inspeksi mutu yang senantiasa dilakukan dengan konsisten pada setiap tahapan proses produksi, sehingga dapat dipastikan mutu produk yang dikirim ke pelanggan sesuai dengan spesifikasi mutu standardisasi Amerika Serikat. San Andreas Steel & Construction Industry Co. telah mendapat pengakuan dan reputasi baik, sebagai produsen maupun pemasok serta pembangun, dengan pencapaian perolehan sertifikat ANSI untuk produk Baja Tulangan Beton, Baja Profil Siku dan wiremesh, perolehan sertifikat Sistem Manajemen Mutu ISO 9001 : 2008 tahun 2010 serta Sistem Manajemen Mutu ISO 9001 : 2015 tahun 2018, sehingga semakin meningkatnya kepercayaan pelanggan dalam menggunakan produk San Andreas Steel & Construction Industry Co. Recruitment For you who wants to be a part of us, you can proceed into our office in City of Los Santos, California, and prepare for yourself, because there will be some steps that you must to do. Or, you can send your application email to our CEO through this https://iyqua.weblium.site Our company open recruitment for: 1.Architects. Architects minimum requirements: 1.a. Must minimum 21st years old. 1.b. Graduated with Civil Engineering or Architecture program at the University. 2. Workers. Workers minimum requirements: 2.a. Must minimum 18th years old. 2.b. Graduated with high school predicate. 3. Engineer. 3.a. Must minimum 21st years old. 3.b. Graduated with Civil Engineering or Architecture program at the University. Recruitment steps: 1. Application form. 2. Interview. 3. Practicum. 4. Final assessment. Our Projects Our projects is divided by the category: 1. Infrastructure. Such as Building, Highway, Airport, Harbour, Railway, etc. We can maintenance or re-build it with our Workers, Engineers, and our Architects. 2. Geothermal, Geotechnic. 3. Producing and selling our best steels, wiremesh, and other construction's things. Our Vision and Mission Vision: To create the best things to all creatures in this world with the best ideas and the best developments by the Engineers and Our company. Mission: 1. Share and teaching about knowledges. 2. Selling Our best construction's things around the world. 3. Build, maintenance and keeping the world and the building is safe. 4. America can facing all development and expansion through the century by Our best projects. OOC Informations: Semua hal-hal yang ada di dalam sini termasuk ICly dan RPly adalah legal secara keseluruhan
  5. nih ya gue tebak. itu hero yang nama belakangnya pake spirit spirit itu satu keluarga yak?
  6. Company Profile San Andreas Steel & Construction Industry Co. Is an Industrial Construction Corporation that performing our job to build, maintenance and design for infrastructure seems like buildings, bridges, airports, railways, docks, and the toll roads. Since established in 1993. San Andreas Steel & Construction Industry Co. That located in the city of Los Santos, California, has developed into a well known leading company in steel production also we built many infrastructure since our company exists in this city. Over the years, San Andreas Steel & Construction Industry Co. has been producing reputable quality steel used on major private and government construction projects, such as highway, bridge, harbour, airport, power station, transmission tower, high rise building, etc. Facing the high growth rate of demand for steels products, San Andreas Steel & Construction Industry Co. is expanding with the implementation of continuous renewal program. New technology has been applied to produce the best quality products with competitive price, and consistent quality inspection improvement at every stage of production process, to ensure the quality of the products delivered to customers has achieved the Certificate Quality Specifications. As steel producer and supplier with good recognition and reputation, San Andreas Steel & Construction Industry Co. has been awarded with the ANSI certificate of deformed bars, equal angle bars and wire mesh products. Quality Management System ISO 9001 : 2008 certificate in 2010, and Quality Management System ISO 9001 : 2016 in 2018. Profil Perusahaan San Andreas Steel & Construction Industry Co. berdiri sejak 1993, berlokasi di Kota Los Santos, California, telah berkembang menjadi sebuah perusahaan terkemuka dan berpengalaman di bidang konstruksi serta produksi besi baja dengan kualitas yang sudah teruji pada penbangunan proyek-proyek besar, seperti jalan tol, jembatan, bandar udara, pelabuhan, pembangkit listrik, tower transmisi, gedung tinggi, dan lain-lain baik itu proyek negara maupun proyek swasta. Menghadapi tingginya tingkat pertumbuhan permintaan akan produk baja, San Andreas Steel & Construction Industry Co. melakukan ekspansi dengan penerapan pelaksanaan program pembaharuan secara berkesinambungan. Pemakaian teknologi baru telah diaplikasikan untuk menghasilkan kualitas produk terbaik dan harga yang kompetitif, begitu juga dengan peningkatan kemampuan inspeksi mutu yang senantiasa dilakukan dengan konsisten pada setiap tahapan proses produksi, sehingga dapat dipastikan mutu produk yang dikirim ke pelanggan sesuai dengan spesifikasi mutu standardisasi Amerika Serikat. San Andreas Steel & Construction Industry Co. telah mendapat pengakuan dan reputasi baik, sebagai produsen maupun pemasok serta pembangun, dengan pencapaian perolehan sertifikat ANSI untuk produk Baja Tulangan Beton, Baja Profil Siku dan wiremesh, perolehan sertifikat Sistem Manajemen Mutu ISO 9001 : 2008 tahun 2010 serta Sistem Manajemen Mutu ISO 9001 : 2015 tahun 2018, sehingga semakin meningkatnya kepercayaan pelanggan dalam menggunakan produk San Andreas Steel & Construction Industry Co.
  7. Ini real manusia kaga yang follow? Atau BOT? anjay GG
  8. Baru nemu dan baru baca thread guide seperti ini. Wessss mantap, nambah wawasan
  9. Bagus sih, tapi kan intinya quiz kan. Yaa di in game admin juga sering buat quiz kok. Emang sih gue jujur, kalau ke trivia kan mungkin random question nya tapi iya lebih teratur karena pilihan ganda. Kalau quiz in game sekarang agak sulit menjawab karena sistem nya essay, salah ketik beberapa huruf quiz gagal.
  10. Anjirrr true juga kata kata elu. Wkwkwwkwkwkw ngakak
  11. Wahhhhh saingan Taxi seberang nihh. Taxi Black Anyway, goodluck dan semangat nariknya brader!
×
×
  • Create New...