Jump to content

mafarid

JG:Roleplay Moderator
  • Content count

    2,788
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

22 An awesome member!

About mafarid

  • Rank
    Spam Machine
  • Birthday 08/04/2000

Profile Information

Contact Methods

  • Line
    mabidfarid

Recent Profile Visitors

3,694 profile views
  1. mafarid

    [ID:0][DEALER] Jefferson Dealer (Juanes Caparros)

    Employee Name : Juanes CaparrosScreenshot : Mengambil air minum untuk merefresh kan fikiran.
  2. mafarid

    [ID:0][DEALER] Jefferson Dealer (Juanes Caparros)

    Employee Name : Juanes CaparrosScreenshot : Menambahkan gambar mobil.
  3. More effort & Short Story.
  4. mafarid

    Jakmania300512 (Hyuga Seiji)

    aut
  5. Owner Name: Juanes Caparros Employees: Russel Sneijder - Business Name: Jefferson Dealer Detailed description of your business: Like a branch restaurant in Market. Juanes now opens a business as a car and motor dealer located in Jefferson. Every month, Juanes dealers will always provide high quality vehicles to their customers.
  6. Owner Name: Juanes Caparros Employees: Byron Freeman Arleena Hathaway Lasse Aarab Deciano Leandro Business Name: Clucklin' Bell Market Detailed description of your business: Juanes Caparros is a well-known businessman in Texas. Currently he is opening his latest restaurant branch with the classic atmosphere of the 1988 era located in the Market. In accordance with the classical theme of the 1988 era, the restaurant has shown that the condition of the contents of the room is currently clean and very neat so that consumers are interested to stop by the depot.
  7. mafarid

    KEKEN / Tony Dawson, Erik Kloostermann

    MAS QEQEN QUHHH
  8. mafarid

    alfathp / Russel Sneijder

    babu gw
  9. Gue overall setuju sama request lu, tapi alangkah indahnya kita juga harus mikirin ke depannya -> permasalahan -> solusi.
  10. mafarid

    [UNBAN][mafarid] fakhrur.reidha [moronet]

    Ga usah boong, lu login pake akun lain, pas di tindak baru /report pake akun lain tsb. Tunggu sampai waktu unbannya. Locked.
  11. mafarid

    [UNBAN][mafarid] Lewii_Siahaan [Lewishn]

    Buat akun baru, locked.
  12. mafarid

    [CN] Hyun_Cheong to Dexter_Gazzy (jeremyhits)

    Permohonan ganti nama di terima. Silahkan hubungi admin level 2+ ke atas untuk meminta permohonan ini ketika anda ingame.
  13. Di rules player yang beroleplay jadi rampok gak boleh buat robbing polisi, jadi kemungkinan juga ga bisa nyuri ke polisi.
  14. mafarid

    [GUIDE] Greenzone

    Pertanyaan yang bagus. Sebelumnya udah banyak yang bertanya soal ini dan sempat juga di bahas oleh admin Sinatrio dan juga Jegeerpe, check it first: Jadi, jawabannya tempat Miner itu adalah kawasan greenzone. Siapapun yang melakukan perampokan di daerah itu bisa dikenakan ke rules 'Crime on Greenzone'. Mungkin ada pertanyaan lagi, loh kok greenzone kan di guide gak ada buktinya kalau itu greenzone? Karena belum di update dengan yang baru.
×