Jump to content

mafarid

JG:Roleplay Moderator
  • Content Count

    4,469
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

63 Much more respect!

About mafarid

  • Rank
    Agents of S.H.I.E.L.D
  • Birthday 08/04/2000

Profile Information

Contact Methods

  • No. HP
    +62
  • Line
    mabidfarid

Recent Profile Visitors

6,846 profile views
  1. @Jarvis on his action. Good luck, ndry. Keep it up this organization to be good at people sees. Spirit!
  2. Suka nih gua dibagian penutupannya ngasih tau untuk ga provoke faction melalui call department. Guidenya juga bagus meskipun simple.
  3. Wah siap loh! kejam kejam gini... mematikan hrrr
  4. Forum mu belum terverifikasi atau aktif oleh global moderator, coba PM yg warna2 hijau itu.
  5. Thread locked for 7 days. - Menyuruh admin respond cepat dengan memanipulasi /report akun temen dihack dan meminta pertolongan. Setelah didatangi ternyata meminta respon.
  6. kalo ga boleh ikut yauda sih bilang, jadi gw ga perlu isi biodata.
  7. Nama: Mochamad Abid Farid Alamat: Jl. Mandala Blok A 18 Kontak: Telegram Alasan ikut: Mau pukuli admin jegeerpe, ngebucin, karaoke sama crispo pake mic barbel kyk agung hercules.
  8. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
  9. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
×
×
  • Create New...