Jump to content

unyil

Verified Member
  • Content Count

    2,065
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

103 Respected member, be careful!

About unyil

  • Rank
    Spam Machine
  • Birthday 08/19/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    JG:Roleplay
  • Interests
    smokaveli
  1. makasih udh di mention ya, sbnr msh ROLEPLAY tapi bkn di jgrp ada di server sebelah appreciate it fams, goodluck to yall yg msh RP disini haha.✌
  2. gimana kabar net yang di lockdown bapak?

  3. unyil

    Crips Saga

    nostalgia dong, let's go let's go haha
  4. unyil

    Crips Saga

    cuman mau share aja keseruan ber roleplay pada saat itu. ngga bro. aih masih main donggg ngilang2 lagi gak wkwk ok yessaaah iyaa men ini bukan thread faction :(
  5. CRIPS SAGA, notorious and famous faction from Los Santos since 2013 until 2019, with the fall from 716 Kennedy Blocc Avenue, the crips itself multiply. Drake Wright, Dajuan Crooks, Ryder Pollard, Diondre Witt, Pobby Hopkins, Arthur Banks, Kanye Crooks, and more infamous OG under their path are keeping the blue banner itself rising up until now. An infamous young man called Diondre Witt starting with new crips era, It's called CRIPS SAGA, following the last history from 716 Kennedy Blocc Avenue. "They never died, because they multiply" - Ryder Pollard. A SHORT FLASHBACK MEDIA FROM CRIPS SAGA:
  6. forum gue nyangkut di laptop yg ini blm ke ganti, monokurobo forum id forum gw pas id twitter ke locked. fyi; id forum unyil dr twitter.
  7. unyil

    CSGO Community

    boleh, invite dong mau free win kak.
×
×
  • Create New...