Jump to content
Sign in to follow this  
Suddenly

[REQ] Teamspeak Error

Recommended Posts

The Application was unable to start correctly (0xc0000005) kalo buka TS. Ini kenapa ya? Windows Visual C+ udah direpair, didelete bahkan di install lg. Tetep aja gitu gabisa dibuka. Ada rekomendasi cara?

thanks btw, sorry jg kalo sampe salah thread hehe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 


Pastikan kalau OS kamu bukan Windows Vista, sebab mereka gasupport Windows Vista.

Kasih exception di firewall (not recommended), update OS, atau fix registry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Krenshaw said:

 


Pastikan kalau OS kamu bukan Windows Vista, sebab mereka gasupport Windows Vista.

Kasih exception di firewall (not recommended), update OS, atau fix registry.

Kalo itu masih bisa dibuka trus error. Tp kalo ts model gua, dia baru di jalanin ts3nya lgsng ada tulisan "The application can't start correctly ......*

Ga ngarti gua juga, cara diatas udh gua lakuin hasilnya nihil, gimana ya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...