Jump to content
Arfian

Clash of Clans

Recommended Posts

Di sini topik untuk ngobrol tentang clash of clans, baik untuk mencari clan maupun mencari anggota.

Yang punya clan level tinggi tapi tidak terurus, sini saya uruskan. H3he

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 jam yang lalu, Arfian said:

clan level tinggi tapi tidak terurus, sini saya uruskan. H3he

ada nih lvl18, LIga Kristal 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 jam yang lalu, Arttour said:

ada nih lvl18, LIga Kristal 1.

Wow, bisakah aku?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Arttour said:

ada nih lvl18, LIga Kristal 1.

buat aku dong sayang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dah lama gak maen COC nih haha.

Lupa anjay Email nyee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku mau main COC juga seminggu cuma beberapa aaja, 2 atau 3 kali seminggu kadang ga pernah seminggu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kalo masih inget email back lagi maen COC hehe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...