Jump to content
Burgers

Jayden Sumerville [mikhal21]

Recommended Posts

Character: Jayden Sumerville

Story:

 

ynw-melly-crop-1550109556-640x423.jpg

Jayden Sumerville was born on March 21, 1990 in American Samoa. Jayden is the third child of 4 siblings, his father is a small trader, while his mother is only a housewife. Jayden spent little time trading with his father. When Jayden turned 15,his father died of heart disease. Because Jayden was the only son in 4 siblings, this made Jayden replace his father selling. Jayden, who grew older, thought that his life would not be fulfilled if he only continued his father's small-scale business.

 

 

When Jayden turned 18, a friend invited Jayden to work abroad. Jayden, who is the backbone of his family, immediately agreed to offer his friend to work abroad. On December 12, 2015, Jayden arrived in the United States and immediately rushed away from the airport then went to where he was going to work.

When on the road to where he was going to work, Jayden and his friends were separated to find a place to sleep because the night had arrived and they had to hurry to sleep to continue their journey to where they were going to work. The next day Jayden woke up and immediately rushed to continue the journey to where he would work, because the money was only enough to eat and drink Jayden and his friend spent several trips on foot.

 

 

     December 15, Jayden and his friend arrived at a city called Los Santos. The place where Jayden will work while his friend goes on a trip alone to Los Angeles where his friend will work. Jayden is a housemaid, her employer is a boss of a company. Jayden gets abusive behavior from his employer almost every day, so that a resentment arises against his employer. Emotion-stricken Jayden decides to kill his employer with a knife. Jayden immediately rushed away from his employer's house. Jayden walked into the middle of the night in confusion with a man, the man who was a member of a famous gang in the Los Santos gang was a motorcycle gang that committed theft, murder and several other criminal acts. Seeing Jayden, who was confused, the man offered Jayden to join his gang by agreeing to all the rules, including theft, and several other actions. Jayden who was confused to go through life immediately accepted the offer and immediately joined the gang and spent his life becoming a gangster.

 

 

 

Saya Burgers selaku pemilik account UCP mikhal21 bersedia jika Character saya yang disebut di atas (Jayden Sumerville) dibanned permanent jika character story yang saya buat di atas berupa plagiat dari story milik orang lain.

Edited by Burgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Halo @Burgers,

 

Sebelum melanjutkan proses pemeriksaan Character Stories, tolong dijawab beberapa pertanyaan dibawah ini:

  • Apa tujuan anda membuat Character Stories ini?
  • Tolong disebutkan semua UCP yang anda miliki!
  • Tolong disebutkan akun forum yang anda miliki! (jika ada, tolong tag).
  • Sudah berapa lama anda bermain JG:RP?
  • Dimana anda bermain JG:RP? (rumah/warnet).

Saya mengharapkan jawaban dari anda dengan sejujur-jujurnya, terima kasih.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Xdannz said:

Halo @Burgers,

 

Sebelum melanjutkan proses pemeriksaan Character Stories, tolong dijawab beberapa pertanyaan dibawah ini:

  • Apa tujuan anda membuat Character Stories ini?
  • Tolong disebutkan semua UCP yang anda miliki!
  • Tolong disebutkan akun forum yang anda miliki! (jika ada, tolong tag).
  • Sudah berapa lama anda bermain JG:RP?
  • Dimana anda bermain JG:RP? (rumah/warnet).

Saya mengharapkan jawaban dari anda dengan sejujur-jujurnya, terima kasih.

  • Apa tujuan anda membuat Character Stories ini? ingin masuk faction 
  • Tolong disebutkan semua UCP yang anda miliki? ini doang Mikhal21
  • Tolong disebutkan akun forum yang anda miliki! (jika ada, tolong tag) Stonec itu pun account forum temen saya dan sejak itu saya tidak tau jgrp.
  • Sudah berapa lama anda bermain JG:RP? sekitaran 1setengah bulan hampir 2 bulan
  • Dimana anda bermain JG:RP? (rumah/warnet)? Warnet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you @Rishad_McCorteez,

 

Kepada @Burgers, apakah kamu yakin forum kamu cuman ini aja? Tolong lebih jujur lagi, sebutkan semua akun forum yang pernah kamu pakai!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Xdannz said:

Thank you @Rishad_McCorteez,

 

Kepada @Burgers, apakah kamu yakin forum kamu cuman ini aja? Tolong lebih jujur lagi, sebutkan semua akun forum yang pernah kamu pakai!

nih accunt forum yang pernah saya pakai dan forum itu milik teman saya @StoneC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saya yakin ada selain @StoneC kok, JUJUR!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Xdannz said:

Saya yakin ada selain @StoneC kok, JUJUR!

@StoneC anda pasti saya memiliki banyak account karena di leadboard ada yang ber ucp mikhal201q dah itu mikhal saya tidak tau saya benar2 tidak dengan ucp mikhal201q account saya cuman ini 1 1 nya ucp mikhal21.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Xdannz said:

Terus @NiggaTM sama @Mikhal punya siapa?

nah itu dia mikhal account sama nigga tm account temen saya nama nya rendi .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terus kenapa gak disebutin? Itu linked sama akun UCP kamu loh.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Xdannz said:

Terus kenapa gak disebutin? Itu linked sama akun UCP kamu loh.

iya sorry lupa karena gua account forum mikhal lupa pw .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terus sekarang forum itu dipegang oleh siapa pemiliknya?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Xdannz said:

Terus sekarang forum itu dipegang oleh siapa pemiliknya?

forum yang mikal itu lupa pw sumpah .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapi itu forum punya kamu atau punya temen kamu? JUJUR!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...