Jump to content

xDannz

JG:Roleplay Moderator
  • Content Count

    732
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

27 An awesome member!

4 Followers

About xDannz

  • Rank
    Forumer
  • Birthday 11/03/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    JG:RP
  • Location
    Bogor, Jawa Barat, Indonesia
  • Interests
    Something different

Recent Profile Visitors

3,400 profile views
  1. Ini bug dari game nya, emang dari game nya udah bolong.
  2. Gak ada kata banjir di daerah gue coy.
  3. Mungkin itu masuknya ke bug limitspeed sih, karena kalo masuk MC kan otomatis kita limitspeed 15, kalo keluar limitspeednya ke reset. Karena limitspeednya kereset dan speed yang seharusnya bis ditentuin jadi ilang jadinya bisa cepet gitu.
  4. berisik lo rank 1 abadi lo yang bangsat, hilang tanpa kabar
  5. xDannz

    Version 3.13.6

    I like this one, memudahkan newbie atau tukang taxi untuk mencari tempat umum di JGRP. Karena /map yang sebelumnya tidak lengkap dan ada yang tidak sesuai juga, thanks lord atas updatenya!
  6. xDannz

    banyakdoza

    Selamat banyakdoza, semoga engkau cepat tobat biar dozanya gak banyak.
  7. Moved to Second Manager @rifqy's section.
  8. To @MostyI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@xDannzJG:RP Staff Team.
  9. To @Demonsighs09I am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@xDannzJG:RP Staff Team.
  10. To @rhifazkI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@xDannzJG:RP Staff Team.
×
×
  • Create New...