Jump to content

Regency

$JG Donators$
  • Content Count

    2,035
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Regency last won the day on April 24

Regency had the most liked content!

Community Reputation

211 O.G

About Regency

  • Rank
    Spam Machine
  • Birthday 12/03/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Sports, music, and girls.

Contact Methods

  • No. HP
    .
  • Line
    zwein09
  1. kalo emang ga dapat ya ga masalah bro, gua disini cuma nyari kali aja ada yg jual.
  2. oakwowkwowkew butuh support dari yang lain dulu nih
  3. congrats oka, jangan lupa nama saya ya heheeh
  4. congrats danqiteror, reput dulu lah
  5. saya sebagai staff yang merespond report di ingame nya mengkonfirmasikan bahwa kendaraan nya tersebut tiba" kebalik pada saat dikendarai, saya menyuruhnya untuk bikin refund karena menurut saya itu murni bug.
  6. Sold to Alejandro Cameron @Dejafvck
  7. To @tapaafandiI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@RegencyJG:RP Staff Team.
  8. Setelah saya melihat Character Story anda, ada suatu hal yang harus di perbaiki agar Character Story nya benar: - Ubah sudut pandang cerita jadi orang ketiga bukan orang pertama yang pakai kata "aku", "saya".
  9. Update Employees: Hired: Jasemon Davis @Mons292
×
×
  • Create New...