Jump to content

Zirkov

Verified Member
  • Content count

    152
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal JG member!

About Zirkov

  • Rank
    Member
  • Birthday 04/22/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    JG:RP
  • Location
    Singaraja Bali

Contact Methods

  • Skype
    danusparow

Recent Profile Visitors

1,122 profile views
  1. Zirkov

    [REQ]Game Android yang keren/Online juga Gpp

    Sekedar info sekaramg The Walking Dead "All Season" yang kaya di PC dah ada di android bisa di download bro di Googgle Play untuk season 1 Free dan season selanjutnya bayar tapi di google dah banyak koq yang ngakalin
  2. Zirkov

    unyil

    Masih belum ada nama gua tega lu nyil , lu kecil kecilannya ama gua juga
  3. Zirkov

    unyil

    Nama gua ilang dari peredaran :'( huuu
  4. For my future , Im' RETIRED!!! Active Since 2 Februari 2012 - 24 Mei 2014 ‪#‎JGRP‬ Thank you very much to the Members and Admins who have Respect to me Regard,...

  5. For my future , Im' RETIRED!!! Active Since 2 Februari 2013 - 24 Mei 2014 ‪#‎JGRP‬ Thank you very much to the Members and Admins who have Respect to me Regard, Dan Zukic || Dan Zirkov || Dan Zagoev || Kadek Rohineng || Logashov Sharonov || Andrey Marzukic || Victor Sharonov

  6. Zirkov

    RMCepot / Kelvin_Michael

    Eh sorry neh baru buka buka ada nama gua ternyata wkwkwk sukses dah...
  7. Zirkov

    [GUIDE] Iklan

    Saran gua " Coba buatlah iklan dengan benar , yang namanya iklan harus di ingat gunanya "untuk menyampaikan pesan secara tidak langsung" jadi buatlah iklan dengan benar dan se detail mungkin. Yang masih ngiklan kaya gini [iklan]Yang merasa Pegawai LSPD segera hub. [iklan]Ingin mendapatkan uang? datang ke Sa News [iklan]Dicari pegawai ladang segera temui saya di Sa News untuk tes. ^yang kaya gini mah lebih masuk ke pengumuman namanya "
  8. Zirkov

    [Discussion & Facts] In the USA.

    Selain olahraga Basket, Baseball, dan Hockey jangan lupakan NFL (NationalFootbal League) atau American footbal dalam artian olahraga Rugby khas america disana bagi para pria olahraga ini lebih populer ketimbang sepak bola. Kultur Ras orang di amerika bermacem macem bro Ada yang berasal dari Afrika (Afro-Amerika), Indian, Eropa Timur, Eropa Barat, negara-negara Asia dan Amerika Latin. Dan kalo gasalah sekarang disana juga ada mesin rokok yang ga bisa di akses semua orang dengan gampang , ini dilakukan untuk meminimalisir perokok dibawah 17 thn Amerika tepatnya di Los Angeles ini bukan kota yang cepet tidur , Kotaini ga pernah tidur selalu ramai 24 Jam. Perjudian / Hiburan malam pelacuran , adalah hal yang legal disana jadi jangan heran kalo penderita HIV banyak disana Dan satu lagi yaitu kesejahteraan para warga negaranya itu di tanggung jawab banget sama pemerintahnya , ga peduli apa saja pekerjaan lo disana lo bakal tetep bisa makan , Contohnya tuna wisma disana kalo ga salah tiap minggunya lu bakal dapet santunan beruba makanan dan uang. Note : itu aja sih dari gua ini gua dapet pengalaman dari gua yang sering nonton film Hollywood dan cerita keluarga gua yang sering kesana , dan bila di cocokan ternyata apa yang ada di film Hollywood itu memang benar....
  9. Zirkov

    [REQ]Game Android yang keren/Online juga Gpp

    Mantep semua tuh dah ada di hp gua tpi hehehe...... , Oh iya Info untuk yang main C.O.C gua udah bikin Clan .::JGRP::. ayok join tar urusan yang lain lain gampang lah di ini clan hehehe
  10. Zirkov

    [REQ]Game Android yang keren/Online juga Gpp

    lah ini wkwkwkw Flappy Bird ya?? wkoakwo
  11. Zirkov

    [REQ]Game Android yang keren/Online juga Gpp

    Hahaha lumayan lah gua udah punya juga wkwkwk yang lain ada ga?
  12. Karena udah di ijinin buat ginian jadi gua buat tadinya gua kira OOT gitu, Oke sesuai judulnya ada yang bisa bagi info game android yang bagus yang online juga gpp dah hahaha , Terimakasi
  13. Zirkov

    [SHR] 7 Days to Die (Minecraft+DayZ)

    Ah punya gua ke uninstal nih , ada yang tau ga gua harus download yang mana lagi?? sekarang banyak banget linknya bingung gua zz
  14. Zirkov

    General Talk #1

    Nyimak :3
  15. IG Name : Dan Zagoev Lahir : 22 April 1988 Origln : Moscow Rusia .::Beginning::. Born with the name Dan Zagoev Archuleta , born on 22 April 1988 in Moscow Russia , second child of two twin brothers by the name of his brother Dan Archuleta Zirkov , Having two parents who named Yuri Zirkov and Vevielin Zagoev . Born as a very rich man , and Zagoev is someone who is friendly , and helpful . in Moscow Russia , her father is a famous oil tycoon . Unlike his father he has a future goals are to serve the government is one of them into the police . .::Become a member LSPD # 07::. On May 1 Janurari , 2013, and 25 -year -old Zagoev he decided to go to Los Santos , because he got the info that was there in the Los Santos police recruitment LSPD # 07 . In Los Santos he too signed up as a Member LSPD , and after a few tests followed finally on 22 April 2013 on the day of his birthday he was appointed as a member LSPD # 07 .In the LSPD ranks are Police Officers first I he is a very diligent and very hard work , all carried on superior orders correctly and quickly . Until one day he decided to get out of the LSPD in because he said police there did not suit him . .::Back to Moscow Russia::. On June 7, 2013 he was back to his country, namely in Moscow Russia where he returned to live and run several businesses of his father and his brother. until in 2014 he got the info that there is a secret agent recruitment in Red County,Finally, on January 24, he was signed up to be a Secret Agent in Red County until a while Dan Zagoev accepted into a secret agent who escorted the Mayor of Red County, and life is much better now and she really liked this work as Secret Agent.On June 7, 2013 he was back to his country, namely in Moscow Russia where he returned to live and run several businesses of his father and his brother. until in 2014 he got the info that there is a secret agent recruitment in Red County. .::Become a member RCG #01::. Finally, on January 24, he was signed up to be a Secret Agent in Red County until a while Dan Zagoev accepted into a secret agent who escorted the Mayor of Red County, and life is much better now and she really liked this work as Secret Agent.After working a few months of work he was able to buy two cars and one small boat that he bought with the proceeds of the work, all orders from the mayor he carried out properly and regularly even he is always guarding the mayor .
×