Jump to content

RAGVAX

Verified Member
  • Content Count

    296
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

49 I'm more famous than your mouth!

About RAGVAX

  • Rank
    Forumer
  • Birthday 07/06/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    None
  • Location
    EARTH ?

Recent Profile Visitors

3,891 profile views
  1. Woa! Drama berapa episode nih ? wkwk
  2. RAGVAX

    Dangerous.

    NAME: Michael Gerald Deluca. D.O.B : Bone County, San Andreas, United States 12 - 11 - 1990. INFO : Harley Entushiast, Fat Boy's Dinner Chef, Charlie's Tow & Repair Junior Mechanic, Part-Time Trucker. RELATIVES: James Gerald Deluca - Father - Death Stevanni Deluca - Mother - Death Thomas Gerald Deluca - Brother
  3. lu inget gua ga si cuk

  4. CEPET BALES GUA

  5. WOI COK LU INGET GUA GAK SI

     

    1. RAGVAX

      RAGVAX

      Siapa ya ? wkwkwk

       

    2. mundo

      mundo

      jahat lupakan

    3. AldynovBP15

      AldynovBP15

      Cok gay semua

  6. Eh nyil, lu masih hidup kaga ?

    1. unyil

      unyil

      cassmeousside

       

    2. RAGVAX

      RAGVAX

      Howbow dah!

  7. Cari disini gan http://jogjagamers.com/forum/topic/13379-lounge-forum-enbcolormodtimecyc-and-graphic-mod-lainya/ Di google juga banyak tinggal tambahin keyword "For Low PC" jangan males males googling.
  8. @Kagawa Iya sama sama, btw Like lah gan :v wkwkwk Kagak, bercanda gue,
  9. Mang, ENBnya kasih Spesifikasinya mang. Mau diarchive di pejwan soalnya.
  10. Here you go download here, udah ada body part sama handling, carcols, carmods. Kalo ada masalah ? PM gue
×
×
  • Create New...