Jump to content

Jarvis

JG:Roleplay Moderator
  • Content Count

    3,720
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Jarvis last won the day on November 18

Jarvis had the most liked content!

Community Reputation

245 O.G

About Jarvis

  • Rank
    The Greatest S.M. (ISO)
  • Birthday 12/13/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    JG:Roleplay
  • Location
    Samarinda, East Borneo Indonesia.
  • Interests
    God, Woman, Money.

Recent Profile Visitors

3,480 profile views
  1. Ya dong gak mo kalah sama yg di bawah wkwkwkwkkwkwkwkw
  2. FAQ 1. Apaan nih ? : Bisa dibilang ini adalah salah satu website yang memuat bisnis Taxi milik Santander Association. 2. Fungsinya apa ? : Fungsinya sebagai perantara kalian yang ingin join dengan faction kami tapi enggak tau harus mulai dari mana, jadi bisa di mulai dari daftar supir taxi disini. 3. Keuntungannya apa ? : Keuntungan daftar lewat sini adalah anda akan mendapat gaji setiap minggu dan dapat kredit pinjaman taxi. dan juga keuntungan lainnya buat kalian yang baru main JGRP dan ingin mendalami ilmu RP lebih dalam, ya disinilah tempatnya. 4. Gajinya berapa ? : Gajinya tiap minggu $200 5. Ada perjanjiannya gak ? : Ya ada perjanjian secara IC, yang nantinya anda ketahui sendiri ketika bertemu dengan kami. 6. Kalo ga join jadi anggota Santander tapi join jadi supir taxi BlacKangaroo aja biar dapet gaji boleh gak ? : Tentu saja boleh, tapi kalian tetap di wajibkan untuk memposting aktifitas RP Taxi kalian disini. 7. Jadi ini kaya sub-faction gitu ya ? : Bisa kubilang ini Bisnis, bisa juga kubilang ini Sub-Faction. jadi ini Sub-Faction yang berisi Bisnis. 8. Aku masih bingung nih, PM aja kalo masih bingung, atau bisa ketemuan di Public TS Jogjagamers.
  3. To @HooverGrooverI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@JarvisJG:RP Staff Team.
  4. Perparagraf terlalu pendek. gabungin aja minimal 3 paragraf
  5. To @tehkotak1I am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@JarvisJG:RP Staff Team.
  6. To @Devinma09I am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@JarvisJG:RP Staff Team.
  7. To @MisanariaI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@JarvisJG:RP Staff Team.
  8. Karakter story harus terdiri dari 300 kata dan minimal 3 paragraf! perbaiki
×
×
  • Create New...