Jump to content
Sign in to follow this  
conan19

[SHR] Switch weapon animation from backspine.

Recommended Posts

Kali ini gua mau share salah satu mod cleo dan .ifp yang bener bener bisa dibilang keren dan nambah realistis.
Jadi mod ini tuh kaya animasi ngambil senjata kalian dari punggung, langsung aja cek preview dan download.

Preview

Spoiler

2020-10-19-08-14-28-1.gif


Link Download


Credit
dk22pac.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Di visual orang kita langsung keluarin senjata kayak biasa aja atau gimana ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Prozein said:

Aman nih buat JGRP Mar?

amann,itu gua ss di jgrp

 

Just now, Cello said:

Di visual orang kita langsung keluarin senjata kayak biasa aja atau gimana ?

iya kalo di visual org langsung ngeluarin senjata biasa

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, conan19 said:

amann,itu gua ss di jgrp

Sedot buat offline perang ama PD bintang 5 wkkwkkw

Share this post


Link to post
Share on other sites

ini cuma dilayar kamu aja, dilayar orang lain ya seperti default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kece lu mar, berguna juga lu ternyata, izin yak

Share this post


Link to post
Share on other sites

mantep, sedot langsung gan

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, conan19 said:

amann,itu gua ss di jgrp

 

iya kalo di visual org langsung ngeluarin senjata biasa

Baiklah

17 minutes ago, Krenshaw said:

ini cuma dilayar kamu aja, dilayar orang lain ya seperti default.

Oke.

 

Ijin Sedot cuy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...