Jump to content

lucheese

$JG Donators$
  • Content Count

    238
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

lucheese last won the day on June 12

lucheese had the most liked content!

Community Reputation

12 Trying to be an awesome member!

3 Followers

About lucheese

  • Rank
    Member
  • Birthday 08/12/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    JG:RP
  • Location
    -
  • Interests
    -

Contact Methods

  • No. HP
    08123456789
  • Line
    -
  • Pin BB
    -
  • Yahoo
    -
  • Skype
    -
  1. Lu mau join server mana? JGRP kan? pake IP itu, tambahkan server terus lu ketik jg-gta.com. Info lebih lanjut https://jogjagamers.org/topic/12797-server-information/
  2. Ini biasa karena jaringan koneksinya ga stabil, PING rendah gabisa dijadikan acuan atau jaminan kalo jaringan lu stabil, gw pribadi PING sampe 80-90 main 1 harian gapernah disconnect yang penting koneksi stabil. Logikanya PING rendah itu pas lu main game pasti gerakan lu / player lain itu mulus, sedangkan PING tinggi pasti ada gerakan yang delay, PING rendah tapi pas sending data ke server ada yang terputus ya percuma dong.
  3. IP server udah bener belum itu?, coba pake ini jg-gta.com
  4. Moved to Helper Team unban section @Jakaaaaaaaaaa
  5. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
  6. Moved to Helper Team unban section @DamnILoveJogja
  7. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
  8. 1.Lalu UCP atas nama fauzan234, ceweom, nedichancute, rikisanjaya punya siapa?, saya minta kamu jujur. 2. Beri jarak antar paragraf 3. EYD tolong diperbaiki lagi.
  9. @Arnold_Schwarzeneggerudah dapet barangnya?
×
×
  • Create New...