Jump to content

MurdxBoy

$JG Donater$
  • Content Count

    513
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

19 Trying to be an awesome member!

About MurdxBoy

  • Rank
    Forumer
  • Birthday 01/17/2001

Profile Information

  • Primary Game
    JG:Roleplay
  • Location
    1027th Crystal Garden
  • Interests
    White young female with a good attitude

Contact Methods

  • No. HP
    087822944504
  • Line
    isalirawan81

Recent Profile Visitors

1,891 profile views
  1. Takis ae bandung boy, idline gw isalirawanweh
  2. KEbanyakan gaul di internet lu kk, dah sana tidur, bentar lagi UKK lu jan sampe ganaek kelas gara gara sibuk ngebacotin tbn
  3. pantesan batu, yang gua tanggepin bocil no life, lanjutin dah bacotnyaaa, CHEERS
  4. Pusing ah sama petarung sosmed mah, ngerasa petarung ufc situ bos?. Malu ama umurr tonang
  5. PSIKOPAT TOLOL Kalau sirik dulu fam nya gapernah maju, gausah ganggu fam orang ,,, UPSSSSSS
  6. MAn you're the person who start to do talkin shit, so i'll shut my mouth when your mouth shut
  7. Man stop blamin us, he's just only one of us, that's not meaning that all of us was using a cheat, so stop do talk shit on our thread. Just watch it and keep your mouth shut. Tbh, i never thought that he using that thing, its a good news if he already get banned by an admin, so what are you blaming now? Aint give any fuck no more to them niggas who using that thing bro, lets the vibes turnin us to be more enjoying the game bro, peace!
  8. Bro ini cuma game, lu seserius ini?, the hell?. JUST DO ANYTHING WHAT YOU WANT, WE AINT GIVE ANY FUCK FOR YOU. Lu mau ngoceh, spam thread ini, teror PM di in-game, itu terserah lu mau fitnah anak TBN ya itu hak lu juga but, coba lebih dinikmati lagi cil, jangan segala dibawa serius, its only a game bro, yang main disini itu orang orang yang mumet butuh hiburan, kalau lu ganggu mereka terus, malah tambah stres bro, jadi coba untuk lebih menikmati aja sensasi bermain game nya, don't be so seriuos. Lu ngebet bikin fam ini takedown? silahkan lu coba ya, semua keputusan ada di admin ya, lu boleh maki maki kita, this fam isn't that important bro, we're have more important thing than this fam. Jadi lu boleh lakuin hal itu semua tanpa harus mikirin gimana kita anak anak TBN nantinya, PEACE OUT !!
  9. Nigga boutta back to old hood soon, keep it one hunnid !!!
×
×
  • Create New...