Jump to content

Jakaaaaaaaaaa

$JG Donators$
  • Content Count

    1,567
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

28 An awesome member!

About Jakaaaaaaaaaa

  • Rank
    Spam Machine
  • Birthday 12/07/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    JG:RP
  • Location
    D.K.I Jakarta
  1. Anjir mars banser mam, btw goodluck for this one!
  2. To @nyilzI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@JakaaaaaaaaaaJG:RP Staff Team.
  3. To @bayoyI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@JakaaaaaaaaaaJG:RP Staff Team.
  4. Awal kalimat paragraf pertama beri jarak
  5. Gausah pake underscore dan gak usah di Bold. Perhatikan penggunaan tanda baca dan huruf kapital
  6. Gambarnya diperkecil lagi Setiap awal paragraf beri jarak biar rapih Perhatikan penggunaan huruf kapital dan penempatan tanda bacanya Masih ada kata yang salah, perbaiki
  7. Gak usah spam, lu siapa nunggu gua ampe jam 23:59 ? Jelas jelas yang lu chat itu merasa terganggu lu pm kek gitu, attitude lu jaga, ini thread gua lock sehari karna lu spam dan kek gasabaran bat dah.
  8. IPnya doang ini yang keban... UCP kamu kagak..... Kalo kamu pake WIFI matiin dulu power WIFInya, terus nyalain lagi.
  9. Unbanned, L&A. UCP kamu gak dalam keadaan kebanned kok, Character kamu namanya apa ? @Omangembel
  10. Nahh itu Folder Cleo buat apa, mod kah?
  11. Coba kamu upload Ss Folder GTA kamu, bukannya saya gapercaya, antisipasi aja
×
×
  • Create New...