Jump to content

beep

Verified Member
  • Content Count

    231
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Normal JG member!

About beep

  • Rank
    Member
  • Birthday 08/10/2003

Profile Information

Recent Profile Visitors

611 profile views
  1. beep

    Ibraheem Shakur [radifaziz444]

    Udah lebih bang, @edwinnoviann
  2. beep

    Ibraheem Shakur [radifaziz444]

    Updated. @edwinnoviann
  3. gambar profilmu bagus aku minta ya, makasih

  4. Character: Ibraheem Shakur Story: portrait of Ibraheem Bin Shakur EARLY LIFE Ibraheem Bin Shakur or known as Shakur in Glenpark, Los Santos on January 3, 2002, the only child of Abdul Shakur and Aishah Cobb. He lives in Glenpark with his parents and he grew up at there too. He's one of students at McCaine High School and he is a naughty child and often vandalizes around the school and in the complex he lives in. He grew up in an improper area, because at Glenpark, he got along with uneducated people and other bad kids. He got his mischief in Glen area, and then his mischief became worse and he had dared to get involved with gangs in that area. After he turned 16, he began to be interested in learning to make weapons and began looking for weapons buyers to buy a blueprint. When he was a child, he was a kind and polite person. But, because of his neighborshood, he became an inappropriate person or known as a bad boy. The thing he likes is women, money, drugs, and weapons. GANG INVOLVEMENT After he became familiar with Lamar Clifton or often called LC, he started doing small criminal things, such as throwing stones to neighboring houses and starting to get involved in drugs. He started hanging out with other teenage gangs until he knew someone in the gang, namely Ninou. Ninou is often called O.G Nine or Nine, he is the leader of Soulja Boyz. Initially, Soulja Boyz and teenagers around Glen fought over his territory, LC led local teenage teens and Ninou led Soulja Boyz. After that, local teenagers and Soulja Boyz decided to start dogfight. As a result, the dogfight was won by local teenagers. With LC's kindness, LC allows Soulja Boyz to hang together at Glenpark. And finally, local teenagers and Soulja Boyz unite and hanging together at O-Park. Saya beep selaku pemilik account UCP radifaziz444 bersedia jika Character saya yang disebut di atas (Ibraheem Shakur) dibanned permanent jika character story yang saya buat di atas berupa plagiat dari story milik orang lain.
  5. beep

    PUBG LITE PC

    Halo guysss, denger denger di fanspagenya PUBG LITE, mereka mau rilis di indo tanggal 14 Februari bro, terus 14 Februari juga bakal ada map Miramar. Mantap gann, gausah pake vpn lagi heheh. Saya pribadi lagi nunggu rilis , pake vpn maennya ribet awkawk, jarang nge lag/DC tiba tiba lagi
  6. beep

    PUBG LITE PC

    Liat liat di grup fb sih, pada pake spek kentang, tapi ya pastinya very low akwkwk. Ku juga rekomandasi in mending main pas udah rilis globalnya, gw aja ini banyak kendala banget. Kemaren aja gabisa masuk, padahal dah pake proxy yg stabil awkwkaw
  7. beep

    [REL] K-Retex - El Corona

    waduhhh mantulll, enbnya juga bisa kali di share hehe
  8. beep

    [OFFICIAL] Westside Purple Block

    Yang order skin, liat disini proses nya https://discord.gg/FM54pFG
  9. beep

    [OFFICIAL] Westside Purple Block

    Thanks buat RPnya semuaaa, lumayan menghibur dan pastinya sangat bermanfaat buat gw Thanks buat @YoungNigga yang udah izinin saya RP disini. Thanks juga buat kawan kawan purple yang udah nemenin saya selama ini dadah
  10. beep

    PUBG LITE PC

    Ngangkat kayanya bro, soalnya di grup fb banyak yg maen pake ram 2gb. Cobain dulu aja
  11. beep

    PUBG LITE PC

    Welcome to "PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE FOR PC" thread PUBG Lite sendiri merupakan alternatif selain PUBG Mobile yang dimainkan melalui emulator resmi dari Tencent khusus untuk perangkat atau spesifikasi PC kentang dimana memang spesifikasi untuk bermain PUBG di Steam memang membutuhkan PC yang bisa dibilang “sultan” untuk menikmati pengalaman yang sangat “playable” atau setidaknya mendapatkan frame rate tinggi untuk mendapatkan pengalaman bermain senyaman mungkin. CARA MENGINSTALL TENTANG GAME Status : BETA test ( Baru rilis di Thailand jadinya harus pake VPN, untuk Indonesia coming soon ) Harga : Gratis Spesifikasi : Website : http://lite.pubg.com Yuk yang udah main cantumkan nickname kalian dithread ini dengan format berikut : Note : Kalo ada masalah ataupun yang seputar informasi PUBG Lite, bisa di post disini Deskripsi by Gamebrott
  12. beep

    [REL] 98 arco, I gas instrumental

    Wowww
×