Jump to content

TrapLife Ali

New Member
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Normal JG member!

1 Follower

About TrapLife Ali

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 11/02/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    JG:Roleplay
  • Location
    Soreang-Bandung
  • Interests
    Trappin.

Contact Methods

  • No. HP
    You cant get my number you can hit my flip.
  • Line
    DexaFanClub

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. TrapLife Ali

    [REPORT] Deshaun Dinero (Powergaming.)

    Ya saya disini , jadinya gimana min?
  2. TrapLife Ali

    [REPORT] Deshaun Dinero (Powergaming.)

    Saya kan pake senjata kecil kalo saya bawa bawa AK47 buat rob anda pake BMX nah baru PG unrealistic rp.
  3. Sorry ikut campur bos , sdikit tips aja. Kalo abis shootout biasain RP Eksekusi biar gajadi kesalah pahaman gini , itu sih salah robber suruh siapa nembak PD ga sampe mati.
  4. TrapLife Ali

    [UNBAN][Volunteers / Bot / Ex-Staffs] Deshaun_Dinero [adzinhibban]

    Banned permanent kalo saya make lagi, Mohon beri saya kesempatan lagi untuk bermain. Terimakasih.
  5. TrapLife Ali

    [UNBAN][Volunteers / Bot / Ex-Staffs] Deshaun_Dinero [adzinhibban]

    Saya menggunakan VPN untuk main diserver luar biar ga rto sama biar low ping. Tolong saya mau balik roleplay lagi di jgrp , saya tidak ada niatan lain saat memakai VPN itu juga saya lupa matiin VPN pas mau login jgrp
  6. Nama UCP: adzinhibban Character: Deshaun_Dinero IP Address: 36.84.67.100 Diban oleh: Volunteers / Bot / Ex-Staffs Tempat bermain: Warnet Alasan ban: VPN / Unauthorized Kenapa saya bisa kena banned: Saya lupa lepas VPN saat IN-Game Permohonan unban: Tolong unban saya , saya tidak pernah dibanned / mempunyai latar belakang yang buruk di JGRP. IP Saya dinamis jika terdeteksi ter-ban berarti saya harus merestart router warnet ( bug ). Bukti Screenshot:
  7. TrapLife Ali

    [MUSIC] Soundcloud ( TrapLife Ali ).

    Like dan follow.
  8. TrapLife Ali

    [MUSIC] Soundcloud ( TrapLife Ali ).

    **Deshaun Dinero posts new trash fire music on his Soundcloud** **He would on pills when in recording session ((Deshaun_Dinero))**
  9. TrapLife Ali

    [MUSIC] Soundcloud ( TrapLife Ali ).

    Caranya gimana? terima kasih atas sarannya.
  10. TrapLife Ali

    [MUSIC] Soundcloud ( TrapLife Ali ).

    **swallows pills as he walk into the Home Studio around his hood and start recording new stuff** **Deshaun Dinero would drop new heat on his SoundCloud**
  11. TrapLife Ali

    [MUSIC] Soundcloud ( TrapLife Ali ).

    Whoever love my music thanks for your support !
  12. TrapLife Ali

    Music Rapper/hiphop

  13. TrapLife Ali

    [MUSIC] Soundcloud ( TrapLife Ali ).

    Ahahaha nanti verify di rap genius.
  14. TrapLife Ali

    [MUSIC] Soundcloud ( TrapLife Ali ).

    **Deshaun Dinero would be on Pills when recording** **Deshaun Dinero posts new song on his Soundcloud**
  15. TrapLife Ali

    Music Rapper/hiphop

    @Venozaa nih inspirasi gua @Venozaa satu lagi bung dengar sampe akhir ini fire banget.
×