Jump to content

aspilets

New Member
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-1 Entered a devil place!

About aspilets

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 08/21/1998

Profile Information

  • Primary Game
    JG:Roleplay
  1. Keener_Jaidon Keener jaidon or who was often called by the nickname Keeny was born in a small town in the state of the United States called Lexinton on December 4, 1994. The city is famous for the friendliness of its citizens. Even though the city is small, the population is very loyal to others and also the city has extraordinary natural beauty. As a child, Keener Jaidon was educated loudly by his parents, because indeed Keeny's parents had a high educational background which caused their attitudes and behavior towards their children to be hard. When Keeny was small, he did not accept being treated like that by his parents, so he was determined when he was an adult and could determine his own life, he wanted to migrate to another place where he could live his life calmly and no one else put pressure on him. When Keeny was 21 years old when he graduated from college at Harvard University, he wanted to start his dream to migrate and get success from his own business. Initially he was confused to continue the flow of his life but in the end Keeny found a new change in his life after he arrived in a beautiful city called Los Santos. Somehow he was interested in the life of the socialite in Los Santos. In the city of Los Santos, a Keener Jaidon who is still inexperienced and has no relatives in the city is confused about where to start his career, until he comes to Los Santos City Hall where he gets his first job even though it is a street cleaner and janitor take out garbage to recycle it. Even so, Keeny did not give up and continued his enthusiasm to reach his dream, this is where he realized that what his parents said was true and he was very grateful to his parents for educating him to be a strong and patient child in facing various obstacles, so he remained struggling in his success in the city of Los Santos. Keeny hopes that one day he can become someone who is recognized and respected in the city of Los Santos. Saya aspilets selaku pemilik account UCP aspilets bersedia jika Character saya yang disebut di atas (Keener_Jaidon) dibanned permanent jika character story yang saya buat di atas berupa plagiat dari story milik orang lain. Questions Tujuan membuat character story: Ingin melakukan roleplay Account UCP yang saya miliki: aspilets Account Forum yang saya miliki: aspilets Berapa lama saya sudah main di JGRP: 1 - 2 tahun Saya biasa main JGRP di: Hanya di rumah Saya aspilets selaku pemilik account UCP aspilets bersedia jika Character saya yang disebut di atas (Kenner_Jaidon) dibanned permanent jika character story yang saya buat di atas berupa plagiat dari story milik orang lain.
  2. Astaga sejak awal juga yang oot anak buah lu (anggota pd) disini gua ga ada unsur dendam pribadi. Baper banget yah......
  3. Peran kalian apa? Oke kita ganuntut peran kalian buat si pelaku karna butuh bukti, terus peran kalian buat korban apa? "Membantu player yang kesusahan" gua yakin kalimat itu kalimat2 paling sering dipake di rec volunteer/helper
  4. Level 3 itu harusnya sudah paham dong, dia punya waktu 10 jam untuk menyesuaikan.
  5. Kan dikirim link SS dulu baru admin/helper menilai dan menindak. Jadi tidak ada yang namanya jebakan.
  6. Coba bro lu rasain, lu lagi asik asik rp-an terus dateng orang pake mtb, nembakkin kita, apoa yg lu rasain bro? Bukan masalah duit bro, tapi sense dari rpnya.
  7. Nah, penglihatan dari berbagai kallangan beda, jangan melihat dari satu sisi juga
  8. Terus yg ga bersalah gimana? Di diemin aja? Kan udah berkurang tuh darah
  9. Sudah lebih dari 1x24 jam, mohon tindakkannya.
  10. Maaf sebelumnya bukan bermakaud nge junk, tapi saya pemilik character Keneer_Jaidon aka teman dari Dominic_Seabrook ingin memberikan penjelasan atau kesaksian. Benar apa yang di jelaskan "taksor" saat kami sedang menunggu kedatangan admin Mocca , Jermaine_Kreighton jalan menuju mobil milik dominic dan menaikkinya dan tiba tiba menghilang, saat saya /id sudah tidak ada.
  11. Nama pelapor: Keener_Jaidon Nama pelanggar: Dhiky_Salampesy Peraturan yang dilanggar: Metagaming Apa yang terjadi: Jadi saat saya sedang fitness, saya mendapatkan PM dari Dhiky_Salampesy yang berisi "Disamping sweep". Dengan arti dia memberitahukan kepada seseorang temannya disamping job sweeper. Bukti:
×
×
  • Create New...