Jump to content

RichardAnugrah

JG:Roleplay Moderator
  • Content Count

    286
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal JG member!

7 Followers

About RichardAnugrah

  • Rank
    Forumer
  • Birthday 11/18/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Primary Game
    JG:RP
  • Location
    Palembang
  • Interests
    Cewek

Contact Methods

  1. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
  2. Selain UCP diatas, ada UCP yang lain?
  3. Masih salah bro, itu formatnya kok kyk gitu coba ikutin yang udah active story kalo masih terpaksa saya denied dan buat baru
  4. Coba kamu liat dulu orang buat characternya di active character tapi jangan kamu COPAS, yang kamu buat berantakan banget Gunakan EYD dengan benar Tambahkan jarak antara koma dan kalimat selanjutnya
  5. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
  6. Penggunaan huruf kapital los santos Gunakan EYD ayahnya yang berpulang ke Rahmatullah
  7. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
  8. To @NamaForumI am writing to you in regards of your recently submitted character story, we have reviewed your character story and, as a result, have come to the decision to APPROVE your request. Please read the following guide to activate your link your store to your In-Game account: Sincerely,@NamaStaffJG:RP Staff Team.
  9. Itu pengemudi terakhir nya elu, coba lu jelasin gausah bohong
  10. Apakah ada UCP lain? Perbaiki juga yang ini ,000,000,
  11. Coba lu jelasin kenapa mobil resto yang elu pake bisa di atas atap, sedangkan di atas atap tersebut gaada tempat naik sama sekali. Udah konfirmasi juga dengan pemilik kendaraan resto tersebut
  12. Coba temen lu suruh login, terus liat di ban ga sama lord Tianmetal
  13. Kasus udah pindah ke lord Tianmetal so buat unban di thread nya, dan juga kasih tau temen elu kena ban juga.
  14. (YEEE MIKIR?) hahaha, proses tidak akan menghianati hasil. Sekian dan terimakasih. Salam sejahtera. Perbaiki disini
×
×
  • Create New...