Jump to content
Pelopor

[OFFICIAL] PATRIOT JGRP REGIONAL JABODETABEK

Recommended Posts

Ayo buat kalian yang ada di JABODETABEK dan sekitarnya bisa absen disini buat kontak-kontakan kalau pada mau bikin gathering...

 

Kalau ada yang punya ide buat acara apapun mother chapter ini silakan bisa dishare disini

 

Yang mau diinvite ke group MotherChapter add LINE :

 

Pelopor : pelopor1919

Walters : davidlie31

aldinoper : iqbaldino6661

 

Di chat yah biar di add.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jakarta Timur mas

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, ariefrevandy said:

Depok HERE!

Depok juga neh hahaha 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ayolaah .... Bikin group , nanti koordinasi gathering

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tangerang deket deket sabar subut nih aku.

 

Undang gua dong ar grup line udah di inpit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...