Jump to content
ItsMeErik

[UNBAN][Lutfipp960] Bambang Fajar [Adidz]

Recommended Posts

Posted (edited)

Nama UCP: Adidz

Character: Bambang Fajar

IP Address: 36.90.211.179

Diban oleh: Lutfipp960

Tempat bermain: Warnet

Alasan ban: Dengan sengaja atau tanpa hak melakukan account share kepada Alfa_Juliana

Kenapa saya bisa kena banned:

saya bermain 1net/warnet dan saya berniat meminjam duit ke Bambang Sutisno teman 1net saya untuk karakter 1 lagi tetapi saya terkena account sharing. 

Permohonan unban:

Tolong diunban admin saya ingin melanjutkan bermain Roleplay

Bukti Screenshot:

Bukti

 

uCTzRyN.jpgb44sQWh.jpgCTpsxI0.jpg

 

Edited by ItsMeErik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moved to Helper Team unban section.

@LutfiPP960

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hihihihi samaan yah, gmn dong kan itu gaboleh;(

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/28/2020 at 12:26 AM, LutfiPP960 said:

Hihihihi samaan yah, gmn dong kan itu gaboleh;(

Maaf lah pak saya kan gatau mau gimana lagi kalo emang di ban gapapa tapi kalo di unban juga boleh itu sih ada di pihak admin aja 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/28/2020 at 12:26 AM, LutfiPP960 said:

Hihihihi samaan yah, gmn dong kan itu gaboleh;(

min tolong dong unban akun saya min toloooong

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...