Jump to content

Jack Ü

$JG Donater$
  • Content count

    210
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Trying to be an awesome member!

7 Followers

About Jack Ü

  • Rank
    Member
  • Birthday 04/19/2000

Profile Information

Contact Methods

  • No. HP
    089513603603
  • Line
    pbagas664
  • Pin BB
    D17E78B9

Recent Profile Visitors

1,625 profile views
  1. Employee Name: Radmilo Laviosier [Owner] Screenshot : Mengecek sisa produk dan uang yang berada didalam mesin kasir.
  2. HIRED :Woozy Evodo as Cashier Declan Einsten as Second Delivery FIRED: Stella Laila from Cashier, reason : Resign.
  3. HIRED: Alexander Hilton as Advertisement FIRED: Fernando Crespo as delivery.
  4. HIRED: Stella Laila as Cashier Franklin McHoward as delivery with Mr. Whoope
  5. Owner Name: Radmilo Laviosier Employees: Martino Mortalles as Manager Woozy Evodo as Cashier Franklin McHoward as First Delivery with Mr. Whoope Alexander Hilton as Advertisement Declan Einsten as Second Delivery with Mr. Whoope Business Name: N.H.C Milo's Restaurant Detailed description of your business: Restaurant ini terletak di Angelpine dan dibeli oleh seseorang pembisnis jual beli Rumah, yaitu Radmilo Laviosier dan bekerja sebagai Mekanik, dan Restaurant ini dibantu oleh seorang anggota Polisi yaitu Martino Mortalles untuk mengembangkan bisnis ini, Restaurant ini memiliki kualitas yang tinggi dari makanannya yang lezat dan gurih, lahan parkir yang cukup luas dan Interiornya bagus.
  6. Employee Name : Radmilo Laviosier [Manager] Screenshoot: Mempromosikan bisnis di iklan.
  7. Jack Ü

    [REL] Skin Bowo Alpenliebe

    anjay, ada juga skin bowo, qweoqkeoqwe, nyoba ah :v
  8. Jack Ü

    Sergio's life

    sergio bapeer.
  9. Employee Name : Radmilo Laviosier [Manager] Screenshoot: Merapikan kotak Pop Corn yang berantakan.
  10. Jack Ü

    [SHARE] ENB + Sweetfx Boost for Low PC

    butuh bbrp ram? kuat ga kalo 6 ram gb ato 4.
  11. Jack Ü

    [SHR] Enterable Mr. Whoopee.

    enak kalo bikin SS, izin make ya gan.
  12. Jack Ü

    [SHARE] Rules Of Survival PC

    lu noob anying, char gw juga udah bbrp kali kena ban, gara gara pake citpekalongan :v
  13. Jack Ü

    Democratic Party (DEMPART)

    Ayo semangat DEMPART.
  14. Jack Ü

    [SHARE] Rules Of Survival PC

    mabar uiii, jgn lupa di add. nick: Bagas69
×